Referenties


Gerealiseerde projecten voor onze opdrachtgevers

Klein Poelhuis Installatietechniek

Klein Poelhuis staat voor vakwerk, totaaloplossingen en betrouwbare service. Klein Poelhuis is thuis in alle installatiedisciplines: van luchtbehandeling tot (brand)beveiliging, sanitair tot zonne-energie, van verwarming tot data-communicatie.

Zwienenberg Installatietechniek

Zwienenberg is een veelvoudig ingeschakelde vakspecialist in Hengelo en omstreken. Het dienstenpakket van Zwienenberg bestaat uit: centrale verwarming, luchtbehandeling, sanitaire techniek, elektrotechniek en technisch onderhoud.

Flexlager GmbH

Flexlager GmbH, een groot koel- en vrieshuis gevestigd in Duitsland, is specialist in het bewaren, invriezen en verpakken van verse en bevroren levensmiddelen. Flexlager is gespecialiseerd in snelle tijdelijke opslag.

Thermofrost

Thermofrost verzorgt advies, levering, montage en inbedrijfstellen van koel- en airconditioningsystemen van A-merken. Bovendien verzorgen zij service, onderhoud, reparatie en vervanging van alle merken.

Service Vonk Groep

Service Vonk Groep is gespecialiseerd in onderhoud en service aan kleine tot zeer grote CV-ketels en stookinstallaties. Naast de juiste kennis en ervaring beschikt Service Vonk Groep over alle benodigde certificeringen om particulieren en organisatie...

Van Dorp Installatietechniek

Van Dorp is een landelijk totaalinstalleur met 13 vestigingen verspreid over heel Nederland. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten.

Adresgegevens:
Binnenhavenstraat 45
7553 GH Hengelo

Contact:
E-mail: info@calypsogroep.nl
Telefoon: 074 - 76 00 601

Overiges:
KvK.: 08185242
BTW: NL82820185760B01
IBAN: NL70 RABO 0136 1155 00