Koel- en vriestechniek


Het is van belang om levensmiddelen goed te koelen om het langer te bewaren. Bij lagere temperaturen neemt de groei van micro-organismen af en onder de +10 graden is er nagenoeg geen groei meer. Vooral in de industrie, groothandel, en verwerkingsbedrijven is koel- en vriestechniek essentieel. Een slechte toepassing van de techniek leidt tot derving van levensmiddelen.

Het is van belang dat de installatie naar behoren functioneert en dat alle componenten optimaal zijn afgesteld waarbij niet alleen het product wordt gekoeld maar ook uw energierekening sterk daalt.

Wij adviseren, onderhouden en repareren koel- en vriesinstallaties vanuit een professionele en innovatieve wijze waarbij duurzaamheid en energieadvisering een belangrijke rol spelen.

Adresgegevens:
Binnenhavenstraat 45
7553 GH Hengelo

Contact:
E-mail: info@calypsogroep.nl
Telefoon: 074 - 76 00 601

Overiges:
KvK.: 08185242
BTW: NL82820185760B01
IBAN: NL70 RABO 0136 1155 00